Difusió del Programa MIF

“Cultura i práctica demòcratica a l’escola”, projecte ARMIF, presentació a la 38 Escola d’Estiu del Penedès, a càrrec de Jordi Feu, de la Universitat de Girona (Saifores, juliol de 2016).
 
Presentació de projectes ARMIF a la Escola d’Estiu del Vallès Occidental (Bellaterra, juliol de 2016).
 
 
“Tastets transformadors”, presentació de quatre projectes ARMIF a la 37 Escola d’Estiu del Maresme (Mataró, juliol de 2016).
 
 

Martínez Martín, M., Prats, E., Marín, A. (2016) “La millora de la formació inicial de mestres: el Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres, MIF”, a Revista Catalana de Pedagogia, 9, (p. 24-42)
 
“La formació dels mestres i del professorat com a repte per a la universitat”. Conferència de Miquel Martínez a la Cambra de Comerç de Mallorca amb motiu de la presentació de l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears (Palma de Mallorca, desembre 2015)
 
“La formación inicial del profesorado. El Programa MIF”. Conferència presentada a les jornades Acceso a la función docente, organitzada per la Federació d’Educació de Comissions Obreres (Madrid, novembre 2015).
 
Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres. Memòria 2013-2015  Presentació al Consell Interuniversitari de Catalunya (Barcelona, juny 2015).
 
Peire, T., Cornadó, M.P., Alguacil, M., Dorio, I., Falgàs, M., Holgado, J., …., Signes, T. (2015). Programa de Mejora e Innovación del Prácticum en la Formación de Maestros en Cataluña 2013-2018. Comunicación presentada en el XIII Simposio Internacional sobre el Practicum y las Prácticas Externas (Poio, junio 2015).