Membres del grup de treball de Gènere del Programa MIF ha publicat el llibre “Desfer la teranyina del gènere des de l’educació”, coordinat per Isabel Carillo.

Desfer_teranyina_genere.smallIsabel Carrillo Flores, Marta Burguet Arfelis, Rosa Guitart Aced, Carlos Lomas García i Milagros Sáinz Ibáñez han publicat “Desfer la teranyina del gènere des de l’educació”. El llibre, editat per Eumo Editorial, pretén construir alternatives a una educació que reprodueix el sexisme i tolera les desigualtats.

La publicació analitza el sistema educatiu actual i proposa una altra manera de pensar la realitat a través de pedagogies de l’equitat i la no-violència.

Les persones autores del llibre van participar en la primera fase del treball previ en el marc del Programa MIF, que es va concretar en el document Relacions de poder, violències i altres formes de relació abusiva. La transversalitat del gènere, presentat en el seminari “Relacions de poder i conductes abusives en educació en una perspectiva de gènere” el 10 de juliol de 2015 a la Universitat Ramon Llull. També en el curs de formació de la segona fase: “La teranyina dels estereotips de gènere. Actua i no et deixis atrapar!“, realitzat a la Universitat de Vic-UCC a l’abril del 2016.

En la següent icona podeu obtenir més informació del llibre.